Svaka žena mora
imati svoj novac

6. Žene i novac VIP retreat: Osvijestite svoje vrijednosti i komunicirajte i poštujte svoje i tuđe granice

6. Žene i novac VIP retreat: Osvijestite svoje vrijednosti i komunicirajte i poštujte svoje i tuđe granice

Od 30.9 do 2.10. održan je 6. po redu Žene i novac VIP klub retreat, ovoga puta organiziran na otoku Krku. Ovu priliku za povlačenje i rad na sebi i svom biznisu članice su iskoristile za vječnu tema za oba spola – odnosi i granice.

Foto: Žene i novac

Dobrodošlicu je poželjela Jovana Čutul i pritom predstavila udrugu Žene za otok za unapređenje i razvoj ženskog poduzetništva na otoku Krku, a prvo predavanje održala je Snježana Cenić Stojaković, vlasnica Sinerga centra i nutricionistica koja je objasnila što je to uopće stres, kako dolazi do burnouta i izgaranja, kako ga prepoznati i spriječiti te je održala kratku radionicu na kojoj su sudionice mogle isprobati akupunkturu.

Foto: Žene i novac

Branka Novosel, stručnjakinja za mindfullness vodila je mindfullness meditaciju, a Dragana Mladenović, NLP trenerica i vlasnica Mirorasa nas je i praktično naučila definirati svoje vrijednosti i postaviti granice te je napomenula da uvijek sami biramo svoje bitke, ali je naglasila i koliko je važno poštivati tuđe granice.

Olga Ščitnik i Sidonija Perić iz Croatia mirovinskog društva prezentirale su prednosti i benefite dobrovoljne mirovinske štednje kako za pojedinca tako i za poslodavce. Uz državna poticajna sredstva i prinos fonda dodatna pogodnost za poslodavca je porezna olakšica za uplate u fond svojim zaposlenicima. Budući da je riječ o dugoročnoj namjenskoj štednji za mirovinu poželjno je štednju započeti što prije jer važno je štedjeti za budućnost, a ne na budućnosti. Ana Cirimotić i Ivana Milas iz Croatia osiguranja objasnile su zašto je važno dodatno zdravstveno osiguranje. Uštedjeti vrijeme i novac, a istovremeno brinuti o vlastitom zdravlju od izuzetne je važnosti u svakoj životnoj dobi, a upravo to nam omogućava dodatno zdravstveno osiguranje.

Manuela Šola vlasnica jedne od vodećih PR agencija – Komunikacijski laboratorij te suvlasnica i partnerica u Žene i novac je na nizu svojih privatnih i poslovnih primjera pokazala kako se granice konkretno postavljaju u životu, motivirajući sve prisutne.

Foto: Žene i novac

Numerologinja Tina Hočevar za kraj je objasnila što nam donosi listopad i ukazala na važnost da sebe stavimo na prvo mjesto, da uzmemo pet minuta za sebe, posvetimo se odnosima, usporimo i smirimo se prije nego odgovaramo.

Žene i novac VIP retreat još je jednom stavio fokus na druženja, umrežavanje, rad na sebi i vlastitom biznisu. Idući se nastavlja u proljeće 2023.

6. Žene i novac retreat sponzorirali su Croatia osiguranje i Croatia Mirovinsko društvo.

Foto: Žene i novac

Stavovi kolumnista/ica nisu stavovi uredništva portala Žene i novac.
Podjelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Slični tekstovi

7 najboljih savjeta kako uštedjeti novac za Božić

Producentica Anita Cvetnić: Televizija je moćan kanal za pronalazak novih kupaca na globalnoj razini

Najavljujemo RE:D, konferenciju koja će okupiti preko 300 ključnih aktera u regionalnoj industriji nekretnina

Prijava za članice

Pretraga

zeneinovac logo