Konferencija „Poduzetnički mindset: Zemlja prilika“ okupit će najveća imena hrvatskog poduzetništva

Konferencija „Poduzetnički mindset: Zemlja prilika“ okupit će najveća imena hrvatskog poduzetništva

Da je Hrvatska zemlja najrazličitijih prilika, znaju oni koji su te prilike kreativno iskoristili, ali i oni koji iz svake neprilike znaju stvoriti priliku. To su svakako hrvatski poduzetnici!

Hrvatska je zemlja prilika, rekao je osnivač i CEO DOK-ING-a Vjekoslav Majetić, primajući ovogodišnje priznanje za EY Poduzetnika godine. Tim riječima inspirirao je ekipu medijske platforme Poduzetnik i EY Hrvatska da to ispitaju i provjere s onima koji iz svake neprilike mogu stvoriti priliku, a to su svakako poduzetnici. Svi vi koji ste sigurni u ovu izjavu, ali i vi koji još sumnjate ili istražujete je li Hrvatska doista zemlja prilika, dođite na konferenciju Poduzetnički mindset 10. listopada 2023. od 9:00 sati u HNK Zagreb!

Kao i dosad, u programskom dijelu konferencije spojit će se naoko nespojivi – predstavnici biznisa, šou-biznisa, sporta, glazbe, glume, mode, umjetnosti, arhitekture, ekonomije, marketinga, financija, zdravstva, odabrani vizionari koji uvijek koračaju ispred svoga vremena, dokazujući kako u Hrvatskoj postoje najrazličitije prilike.

Konferenciju će otvoriti predsjednik Uprave Atlantic grupe Emil Tedeschi koji će govoriti o Hrvatskoj kao Zemlji povjerenja. Slijedi country managing partner u EY Hrvatska Berislav Horvat koji će govoriti o tome dokle smo dogurali s namjerom da poduzetnike učinimo liderima društva.

Je li Hrvatska zemlja poduzetnica, odgovorit će Mirjana Mikulec (Mirjana Mikulec interijeri), a naslovnu temu cijele konferencije Hrvatska – zemlja prilika branit će ovogodišnji EY Poduzetnik godine Vjekoslav Majetić (DOK-ING).

Hrvoje Ćosić (Aircash) i Hrvoje Balen (Algebra) razgovarat će o Hrvatskoj kao zemlji fintecha, utemeljitelj Ultra glazbenog festivala Joe Bašić o Hrvatskoj kao brendu vrhunske zabave, a Roko Živković i Tomislav Pamuković o franšizi Muzeja iluzija koju su proširili cijelim svijetom.

Budući da su i u biznisu i u sportu izrazito važni trud i upornost, o sportskom mindsetu i Hrvatskoj kao zemlji sporta govorit će dvojica sportskih velikana tenisač Goran Ivanišević i vaterpolski trener Ivica Tucak.

Barbara Vuković (Metal Product), Zvonimir Viduka (Altpro) i Markica Stanušić (Ancona Grupa) odgovorit će na pitanje možemo li Hrvatsku nazvati zemljom proizvodnje, a Danko Bačelić (Bačelić) i Mijo Pašalić (Apfel) možemo li je predstaviti i kao zemlju obiteljskog biznisa.

O zemlji IT revolucije govorit će Martin Morava (Devot), Dimitrije Trbović (Neostar) i Boris Sesar (Gamepires), a o Hrvatskoj kao zemlji zlatnika Bojan Pravica (Elementum).

Anita Cvetić Oreščanin, Lidija Karaga i Slađana Krpić govorit će o poslovnoj inteligenciji u Hrvatskoj, a majstori evenata u nas Tomo Ricov i Boris Kovaček predstavit će planove za Weekend Media Festival 2024. u Rovinju.

Konferenciju će zatvoriti vizionarka i pokretačica zelenog mindseta u nas Jadranka Boban Pejić (Biovega grupa), koja će nam predstaviti Hrvatsku kao zemlju održivosti, zdrave hrane i zelene ekonomije.

MN: Agenda: Učiniti poduzetnike liderima društva

Svi koji su dosad sudjelovali na konferencijama Poduzetnički mindset dobro znaju da je agenda otpočetka jasna:

  • poduzetnike učiniti liderima društva,
  • poticati ljude da ostvaruju svoje snove bez straha od pogrešaka ili neuspjeha,
  • motivirati pojedince, brendove i tvrtke na međusobnu suradnju bez straha od konkurencije,
  • ujedinjavati ljude po sličnosti i zajedničkome mindsetu,
  • podizati svijest o društveno odgovornom poduzetništvu i zelenoj tranziciji,
  • podizati vidljivost pozitivnim poduzetničkim pričama koje čine razliku u društvu.

Zato se Poduzetnikov projektni tim, zajedno s programskim partnerom EY Hrvatska, nikada neće umoriti u isticanju pravih primjera liderstva, vizionarstva i poduzetništva, iznimnih šampiona koji žive među nama i koji mogu biti uzori svima, osobito mladima.

Petu konferenciju postavljamo na daskama koje život znače, i to u najstarijoj hrvatskoj kazališnoj kući, koja je s radom počela davne 1860. i čiji su ansambli, odolijevajući prečestim mijenama na povijesnoj vjetrometini i hrabro ustrajući na svom putu u dobrim i lošim vremenima, sačuvali integritet i duh kojim hrabro koračaju dalje u 21. stoljeću.

Pronađite svoje mjesto na vrijeme jer je broj mjesta ograničen. Ulaznice možete nabaviti putem sustava Entrio.

Stavovi kolumnistica nisu stavovi uredništva portala Žene i novac.
Košarica
Krenite tipkati da biste vidjeli postove koje tražite.